onsdag 13 januari 2010

Xpu-Ha

Ja, det finns en del konstiga namn här... :)
Men igår åkte vi alltså till Xpu-Ha... från början hade vi tänkt att bara gå ner här i Playa del Carmen på Coco Beach, men så tipsade vår hotellvärdinna oss om den här stranden så vi tog collectivo dit. Och det var verkligen Karibien i sitt esse! Ett riktigt paradis och otroligt vackert, jag låter bilderna berätta själva...

Ja, vi får väl se när de där vykorten jag skriver där på stranden kommer fram till er ;)
Idag har vi tyvärr molnigt så vi tänkte dra till Cancun och se hur det är där... bikinin får sitta på med förhoppningen att himlen spricker upp :D
Tydligen är vädret här i Karibien ganska oberäkneligt den här tiden på året och dessutom har det varit ovanligt kyligt nu :( Typiskt! På kvällarna har vi frusit ganska ordentligt så det var tur att man hade kofta och ett par jeans med sig, även om det känns som att man har samma kläder på sig jämnt :) Tur vi är vikingar ;)
Håller sig solen framme är det jättehärligt, precis lagom behagligt, men blir det molnigt känns det lite småkyligt... så idag får vi hoppas att molnen försvinner!
På återhörande... :)
















5 kommentarer:

gaggan sa...

Ser helt ok ut... ;)

Helene sa...

Ser läckert ut, skulle inte ha något emot att byta plats med er trots lite kyla...

SarahB sa...

gaggan: Det var det :)

Helene: Nej, kylan är en bisak faktiskt, och nu har det börjat bli varmare även på kvällen :)

Anonym sa...

Alla bilder ser verkligen helt fantastiska ut, det måste vara helt underbart där ni är. Hoppas det blir fortsatt trevligt :)

Thomas

SarahB sa...

Thomas: Om jag säger så här... vi njuter av livet till 100 % :D