fredag 15 januari 2010

Fredag kväll i Playa del Carmen

Hola amigos!

Nu har verkligen värmen kommit hit till Playa :) Idag har vi haft vaaarmt, och nu är klockan ung. midnatt, vi har precis kommit hem från stan och sitter här på hotellet där vi använder internet gratis, och det är fortfarande jätteskönt ute. Riktigt sådär sammetsljummet i luften :)

Vi åt gott på en italiensk restaurang idag, och sen var på en bar som heter Senor Frog och som var helt crazy:) Men det var roligt :D

Idag har vi varit på en fantastisk plats som heter Tulum och vi har varit på en av världens vackraste stränder Playa Paraiso... nu sitter jag dock på fel dator så imorron ska jag göra ett inlägg om just det och då lägga in lite bilder därifrån :)

För övrigt har vi det verkligen helt underbart här i Mexico, det finns så otroligt mycket att se och göra här, och stränderna är riktiga paradisstränder. Man äter gott till bra pris, man kan handla till ung. halva priset som hemma. Kommunikationerna för att ta sig någonstans är helt suveräna och fungerar verkligen superbra, också till en billig penning.

Hotellet vi bor på är jättemysigt, det är ganska många italienare som bor här, och paret som äger hotellet är också från Italien och är verkligen jättetrevliga, de har en liten gullig hund som heter Coco som busar runt här. Man känner sig verkligen hemma, och det är väldigt familjärt här, går hade vi t.ex grillkväll här tillsammans, med god mat och en mexikanskt band som spelade :)

Tvätten kan vi lämna på tvätteriet runt hörnet, det är färdigt på en dag och kostar ca 25 kr för 4 kg... och det är det definitivt värt:)

Kort sagt, vi har det jättebra här, och längtar inte hem... hoppas att ni har det bra hemma också :)

I morron återkommer jag med bilder och lite annat om Tulum som vi besökte idag!

På återhörande :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

När vi begav oss till flygbussen i fredags kände vi för första gången Karibisk värme och fuktighet, dock hann vi bara njuta av den i ca 30 min =). Hoppas ni får fortsatt bra väder. Här hemma är det kallt!. Kram Julia

SarahB sa...

Ja, jag tänkte på er då, att ni åkte precis när värmen kom :( Det var synd för er... hoppas att resan gick bra för er iaf och att ni kom välbehållna hem :) Kram!