tisdag 19 januari 2010

Perfekt dag i paradiset

På playan i paradiset

Igår hade vi bara en så klockren dag :) Vädret var helt super, och vi åkte till en av våra favorits- tränder Akumal. Vi solade och snorklade och hade det hur bra som helst :)

När vi snorklade hade vi sån tur att fick vi se flera stora sköldpaddor, stingrockor, bläckfiskar, andra vackra fiskar och en stor barracuda (som vi tyvärr inte hann få bild på). Det är en speciell känsla att titta på en sköldpadda som glider förbi en på bara någon meters avstånd, verkligen mäktigt! Barracudan var riktigt läskig med sina tänder, och stingrockorna känns lite otäcka eftersom man vet att Steve Irwin dog av en sån (även om han fick taggen i hjärtat). Jag satte dessutom ner foten precis bredvid en, men den blev rädd och for iväg... men som sagt, lite läskigt känns det :)

Nånting som vi verkligen har haft så stor nytta av här i Mexico är vår undervattenskamera. Så himla häftigt att kunna fota allt det fantastiska man får se under ytan, och dessutom kunna filma det. Ska man åka till ett land där man kan, och tycker om att snorkla mycket så är en sån kamera en riktigt bra investering och vi har varit helnöjda med den :)

Lite av våra bilder från vår undervattenskamera: